Tuotteet

AJR Solutions Microsoft Azure
Microsoft Azure

Microsoftin julkisen pilven alusta tarjoaa laajan kattauksen pilvipalveluita kuten työkaluja laskentaan, analytiikkaan, tallennukseen ja verkostointiin. Voit valita haluatko kehittää ja skaalata näistä palveluista uusia sovelluksia vai käyttää olemassaolevia sovelluksia julkisessa pilvessä.

Meiltä saat Azuren sinulle räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella.CloudOnMove logo
CloudOnMove

CloudOnMove mullistaa pilvimarkkinat.

Kehitimme työkalun, jolla voimme muuttaa IT-ympäristösi poistamalla kalliit, paikalliset palvelimet siirtämällä ne pilveen, jolloin saavutat kustannussäästöjä. CloudOnMoven avulla migraatio tapahtuu nopeammin, helpommin ja kustannustehokkaammin kuin koskaan ennen. CloudOnMovella onnistuu sekä palvelinten siirto maasta pilveen että pilvipalveluntarjoajan vaihtaminen esimerkiksi AWS:n ja Azuren välillä.

Katso lisää osoitteesta CloudOnMove.com ja seuraa meitä myös Twitterissä saadaksesi uusimmat tiedot ja kuulumiset CloudOnMovesta.

Lue myös pilvi- ja migraatioaiheista blogiamme osoitteessa CloudOnMove.com/blog.Office 365 AJR Solutions
Office 365

 

Meiltä saat Toimisto 365 -ohjelmistot ja kattavan palvelun yrityksellesi. Toimisto 365 -ohjelmistopaketilla voit työskennellä pilviteknologian ansiosta missä ja milloin vain. Se sopii kaikille laitteille ja helpottaa työtäsi huomattavasti.

Saat yhteydenpitoon, videoneuvotteluihin, kalentereihin ja ryhmätyöhön ohjelmat ja ratkaisut sinulle räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella. Paketti sisältää myös työkaluja helpottamaan yrityksesi ilmeen ammattimaista ylläpitoa.