Tuotteet

AJR Solutions Microsoft Azure
Microsoft Azure

Microsoftin julkisen pilven alusta tarjoaa laajan kattauksen pilvipalveluita kuten työkaluja laskentaan, analytiikkaan, tallennukseen ja verkostointiin. Voit valita haluatko kehittää ja skaalata näistä palveluista uusia sovelluksia vai käyttää olemassaolevia sovelluksia julkisessa pilvessä.

Meiltä saat Azuren sinulle räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella.CloudOnMove logo
CloudOnMove

CloudOnMove mullistaa pilvimarkkinat. Se palvelee yritystäsi kaikissa pilvitarpeissa: migraatioissa pilveen ja pilvipalvelun tarjoajien välillä, multipilviympäristöjen hallinnassa ja disaster recoveryssa.

CloudOnMoven avulla migraatiot onnnistuvat helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Katso lisää osoitteesta CloudOnMove.com ja seuraa meitä myös Twitterissä saadaksesi uusimmat tiedot ja kuulumiset CloudOnMovesta.

Lue myös pilvi- ja migraatioaiheista blogiamme osoitteessa CloudOnMove.com/blog.Office 365 AJR Solutions
Toimisto 365

 

Meiltä saat Toimisto 365 -ohjelmistot ja kattavan palvelun yrityksellesi. Toimisto 365 -ohjelmistopaketilla voit työskennellä pilviteknologian ansiosta missä ja milloin vain. Se sopii kaikille laitteille ja helpottaa työtäsi huomattavasti.

Saat yhteydenpitoon, videoneuvotteluihin, kalentereihin ja ryhmätyöhön ohjelmat ja ratkaisut sinulle räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella. Paketti sisältää myös työkaluja helpottamaan yrityksesi ilmeen ammattimaista ylläpitoa.