Palvelut

AJR Solutions Services
AJR Solutions Cloud Consulting
Pilvikonsultointi

Pilvipalveluiden parhaat asiantuntijat löytyvät meiltä. Kehity kanssamme – AJR Solutions auttaa sinua löytämään tehokkaimmat pilvipalvelut, sinun tarpeisiisi sovellettuna.

Epäröitkö miten voisit valjastaa pilvipalvelut käyttöösi? Meillä on tietotaito ja kokemus luoda ratkaisut, jotka soveltuvat juuri sinulle. Anna meidän auttaa sinua ottamaan käyttöön oikeat pilvipalvelut – säästät rahaa, aikaa ja saat tehokkaan alustan omien tarpeidesi palvelemiseksi!

Ota yhteyttä (offer@ajrsolutions.fi), niin kerromme mielellämme lisää sinulle räätälöidyistä palveluistamme!

 

 

AJR Solutions Software Development
Ohjelmistonkehitys

AJR Solutions -tiimillämme on pitkä työhistoria ohjelmistokehitysprojektien parissa. Ydintiimillämme on 15 vuoden kokemus verkkopalveluiden, mobiiliapplikaatioiden, IoT-ratkaisujen ja pilvipalveluiden parista. Fullstack-kehittäjiltämme onnistuu ammattitaidolla niin frontend kuin backend kaikenkokoisille yrityksille.

Erityisosaamiseemme kuuluvat muun muassa:

- laaja valikoima ohjelmistoalustoja, mm. iOS, Android ja Windows -laitteet
- Internetin nousevat tekniikat, mm: Node, React, Angular, Express, MongoDB
- Verkkopalvelut ja pilvilaskenta: Azure, AWS, BlueMix
- OpenCV, ja paljon muita erityistekniikoita

Ohjelmointikieliosaamistamme ovat mm. C/C++, C#, Objective C, Java, Javascript, Python ja Perl.
AJR Solutions IT-services
IT-palvelut

Haluatko tuoda IT-järjestelmäsi tähän päivään? Tavoitteletko kustannussäästöjä? Tarvitsetko apua suuren datamäärän hyödyntämiseen? Me muutamme  IT-ympäristösi pilviratkaisujen avulla, aina tarpeisiisi räätälöitynä.

 

Tarjoamme kattavasti IT-ratkaisuja yrityksellesi. Kokenut tiimimme suunnittelee ja toteuttaa IT-ympäristösi uudistamisen sekä avustaa pilvi- ja hybridipalveluiden käyttöönotossa ja kaikkien IT-tarpeidesi siirtämisessä uuteen alustaan. Tarjoamme myös ammattitaitoista apua tiedostojen ja työkalujen siirtämisessä nykyaikaiseen ympäristöön.

Meiltä saat myös Office 365 ja Azure-lisenssit yrityskäyttöön (katso lisää Tuotteet-sivulta).

AJR Solutions Migrating Services
Migraatiopalvelut

Kuinka siirtää palvelimia pilveen? Miten vaihtaa pilvipalveluntarjoajalta toiselle? Jätä työ meille, sillä kehittämällämme mullistavalla työkalulla CloudOnMovella voimme suorittaa migraatiot nopeammin, helpommin ja kustannustehokkaammin kuin koskaan ennen. 

 

Lue lisää Tuotteet-sivulta tai osoitteesta CloudOnMove.com.

IoT_AJR-Solutions
IoT-koulutukset ja -ratkaisut

Koulutustemme avulla laajennat Azure- ja IoT-taitojasi ja opit luomaan IoT-ratkaisuja. Saat myös ideoita uusimpien teknologioiden käytöstä liiketoimintasi kehittämiseen. Kahden päivän kurssimme koostuu pääosin ohjelmistokehityksen, mutta myös hardware-puolen, aiheista sekä käytännön harjoituksista molemmilta osa-alueilta.

Katso lisää kumppanimme Arrow ECS:n sivuilta tai pyydä tarjousta sinulle räätälöidystä koulutuksesta (offer@ajrsolutions.fi).

Koulutusten lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia IoT-ratkaisuja. Suunnittelemme ja toteutamme alusta loppuun IoT-ratkaisut yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä. Lue lisää asiakkaillemme toteuttamistamme IoT-projekteista referensseistämme.