Ajankohtaista

10.04.2018

Osallistumme vuosittaiseen TAMKin IoT-seminaariin ja messuille 18.-19.4. 

AJR:n Senior Software Architect Jukka Silvennoinen kertoo seminaaripuheenvuorossaan, kuinka Azuren avulla voi skaalata sovelluksen miljoonalle käyttäjälle - Ilmoittaudu ilmaiseen tapahtumaan ja kuule lisää: http://www.tamk.fi/web/tamk/-/iot-seminaari-ja-nayttely

Tule käymään myös meidän ständillä!

AJR at TAMK
19.03.2018

Osallistumme TechDays Finlandiin 21.-22.3. Microsoftin partnerina.

Tervetuloa vierailemaan ständillemme Start-up-alueelle. Odotamme inspiroivia keskusteluja pilviteknologiasta ja innovatiivista Azure-fiilistä – tavataan Wanhassa Satamassa Helsingissä!

TechDays logo
09.03.2018

Osallistumme European Robotics Forumiin Tampereella 13.-15.3.

Tule tapaamaan meitä Business Tampereen ständille kuullaksesi lisää sensoreiden käyttämisestä IoT-ja pilviteknologioiden avulla. Esittelemme myös Valoyalle kehittämämme ratkaisun, joka optimoi kasvin kasvua simuloimalla minkä tahansa sijainnin valospektriä – se tuo auringonpaisteen pimeämpiinkin päiviin!

Tavataan Tampere-talossa!

Lisätietoa tapahtumasta: eu-robotics.net

European Robotics Forum 2018
01.02.2018

AJR:n tiimiin saatiin jälleen lisävahvistusta, kun Kim aloitti joulukuussa Senior Cloud Architectina. Sertifioituna Azure-osaajana hän vastaa pilvipalveluiden infraratkaisuiden suunnittelusta.

- Mielenkiintoisinta työssäni on pilvipalveluiden monipuolinen kenttä, jossa riittää aina lisää opeteltavaa. Lisäksi minua kiinnostaisi tutustua sovelluskehityspuoleen, kertoo Kim, joka on ollut IT-alalla jo nuoruuden tietokoneharrastuksesta lähtien.

Kim on hyvä esimerkki etätyöskentelyn mahdollisuuksista: 300 kilometrin matka lähimpään AJR:n toimistoon ei estä ammattitaidon hyödyntämistä, sillä moderneilla välineillä yhteydenpito työkavereihin ja asiakkaisiin sujuu ongelmitta.

Tervetuloa AJR:lle!

Kim at AJR Solutions
21.12.2017

Vuosi 2017 on ollut AJR Solutionsille huiman kasvun aikaa. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä tiimillemme, joka on kasvanut jo viiteentoista henkeen. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen! Sitä ennen haluamme kuitenkin sanoa kiitos tästä vuodesta ja toivottaa taianomaista joulunaikaa!

AJR Solutions Christmas wishes
06.12.2017

AJR Solutions onnittelee satavuotiasta Suomea ja toivottaa kaikille juhlavaa itsenäisyyspäivää!

itsenäisyyspäivä
22.11.2017

It's Slush time of the year - mekin olemme siellä! Meillä on oma ständi paikalla B.28 torstaina 30.11. 

Tule tervehtimään ja kuulemaan kuinka mullistamme pilvimatkasi - tapaamme sinut mielellämme!

Slush AJR Solutions
13.11.2017

Toivotamme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tervetulleeksi uuden toimistomme tupaantuliaisiin sekä pikkujouluihin torstaina 23.11. Ohjelma koostuu pilviteknologioista (mm. IoT, tekoäly sekä infra) inspiroivien puhujien ja yllättävän viihteen lisäksi. Sekä tietysti hyvää ruoasta ja juomasta mahtavan seuran lisäksi!

Tervetuloa!

AJR Solutions' party
09.11.2017

AJR:n remmiin liittyi marraskuun alussa Kalle, joka toimii IoT ja Cloud Specialistina.

Jo 15-vuotiaana Kalle pohti kuinka TV toimii, ja siitä lähti hänen harrastuneisuutensa elektroniikkaa kohtaan. Sama innostus on tuonut Kallen IoT-ratkaisujen pariin, joita hän on rakennellut niin omaan kotiinsa kuin työn puitteissakin.

Pitkän yli 15-vuotisen uran tein Nokialla matkapuhelinten ja vaativien nettipalveluiden kehityksen parissa. Siellä uusien ominaisuuksien innovointi, kehitys ja joustavat kehitysmenetelmät olivat vahvuuksiani.  

–  Minulla on oma sähkönmyyntiyhtiö Vihreä Älyenergia, jonka tarpeisiin olen ollut innovoimassa kodin älykkäitä energiaratkaisuja, mihin yhdistyvät myös esimerkiksi kosteussensorit. Koska AJR Solutions toimii juuri tällä alueella, pystyn antamaan intohimoni ja kokemukseni AJR:n käyttöön.   

–  Parasta työssä onkin kun pääsee loistavassa porukassa luomaan ihmisten tai teollisuuden elämää helpottavia älykkäitä ratkaisuja, joissa usein vieläpä yhdistyvät rauta ja softa, kiteyttää Kalle.

Tervetuloa pilviporukkaan!

Kalle at AJR Solutions
12.09.2017

Arttu-Jalmari aloitti AJR Solutionsilla harjoittelijana heti datanomiksi valmistuttuaan ja syyskuun alusta hänet palkattiin juniorkoodaajaksi. – Parasta työssä on kun pääsen ahmimaan tietoa ja kokemusta. Vastavalmistuneena saan jatkaa oppimista käytännön tasolla.

– Henkilökohtaisena tavoitteena minulla on pelin tekeminen, sillä koodin näpytyksen lisäksi tykkään harrastaa digitaalista piirtämistä ja lähdinkin alun perin pelialasta kiinnostuneena opiskelemaan koodaamista. Vaikka AJR Solutionsilla ei pelejä kehitetäkään, on juuri sovelluskehitys minulle se juttu, josta haluan oppia jatkuvasti lisää. Siksi verkkosovelluskehityksestä ja ajoittaisista asiakasprojekteista koostuva työ on innostavaa, Arttu valottaa.

 

Tervetuloa AJR Solutionsille!

Arttu-Jalmari at AJR Solutions