Ajankohtaista

02.07.2018

AJR Solutions osallistuu vuoden suurimpaan partneritapahtumaan, Microsoft Inspireen, 15.-19.7. Las Vegasissa Yhdysvalloissa.

Odotamme näkevämme viimeisimpiä tapoja hyödyntää Microsoftin alustoja ja työkaluja uusien ratkaisujen kehittämisessä. Lisäksi esittelemme CloudOnMovea, meidän multi-pilven hallinta- ja migraatiotyökaluamme. 

Tavataan siellä!

MSInspire
30.05.2018

Yksi vuoden IoT-kohokohdista on jälleen täällä, kun Arrow IoT Summit järjestetään kolmannen kerran. Tapahtuma pidetään Scandic Helsinki Aviacongressissa.

Me olemme paikalla torstaina 31.5. Tule tapaamaan meitä Microsoftin ständille – tervetuloa!

22.05.2018

The SHIFT järjestetään Turussa 22.-23.5. ja me olemme siellä!

Valmiina inspiroitumaan huippupuheenvuoroista tekoälyn ja koneoppimisen parista ja uusien ihmisten tapaamisesta – tehdään yhdessä bisnestä!

Olemme Salo IoT Campuksen ja Yrityssalon ständillä tänään ja huomenna – tervetuloa!

10.04.2018

Osallistumme vuosittaiseen TAMKin IoT-seminaariin ja messuille 18.-19.4. 

AJR:n Senior Software Architect Jukka Silvennoinen kertoo seminaaripuheenvuorossaan, kuinka Azuren avulla voi skaalata sovelluksen miljoonalle käyttäjälle - Ilmoittaudu ilmaiseen tapahtumaan ja kuule lisää: http://www.tamk.fi/web/tamk/-/iot-seminaari-ja-nayttely

Tule käymään myös meidän ständillä!

AJR at TAMK
19.03.2018

Osallistumme TechDays Finlandiin 21.-22.3. Microsoftin partnerina.

Tervetuloa vierailemaan ständillemme Start-up-alueelle. Odotamme inspiroivia keskusteluja pilviteknologiasta ja innovatiivista Azure-fiilistä – tavataan Wanhassa Satamassa Helsingissä!

TechDays logo
09.03.2018

Osallistumme European Robotics Forumiin Tampereella 13.-15.3.

Tule tapaamaan meitä Business Tampereen ständille kuullaksesi lisää sensoreiden käyttämisestä IoT-ja pilviteknologioiden avulla. Esittelemme myös Valoyalle kehittämämme ratkaisun, joka optimoi kasvin kasvua simuloimalla minkä tahansa sijainnin valospektriä – se tuo auringonpaisteen pimeämpiinkin päiviin!

Tavataan Tampere-talossa!

Lisätietoa tapahtumasta: eu-robotics.net

European Robotics Forum 2018
01.02.2018

AJR:n tiimiin saatiin jälleen lisävahvistusta, kun Kim aloitti joulukuussa Senior Cloud Architectina. Sertifioituna Azure-osaajana hän vastaa pilvipalveluiden infraratkaisuiden suunnittelusta.

- Mielenkiintoisinta työssäni on pilvipalveluiden monipuolinen kenttä, jossa riittää aina lisää opeteltavaa. Lisäksi minua kiinnostaisi tutustua sovelluskehityspuoleen, kertoo Kim, joka on ollut IT-alalla jo nuoruuden tietokoneharrastuksesta lähtien.

Kim on hyvä esimerkki etätyöskentelyn mahdollisuuksista: 300 kilometrin matka lähimpään AJR:n toimistoon ei estä ammattitaidon hyödyntämistä, sillä moderneilla välineillä yhteydenpito työkavereihin ja asiakkaisiin sujuu ongelmitta.

Tervetuloa AJR:lle!

Kim at AJR Solutions
21.12.2017

Vuosi 2017 on ollut AJR Solutionsille huiman kasvun aikaa. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä tiimillemme, joka on kasvanut jo viiteentoista henkeen. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen! Sitä ennen haluamme kuitenkin sanoa kiitos tästä vuodesta ja toivottaa taianomaista joulunaikaa!

AJR Solutions Christmas wishes
06.12.2017

AJR Solutions onnittelee satavuotiasta Suomea ja toivottaa kaikille juhlavaa itsenäisyyspäivää!

itsenäisyyspäivä
22.11.2017

It's Slush time of the year - mekin olemme siellä! Meillä on oma ständi paikalla B.28 torstaina 30.11. 

Tule tervehtimään ja kuulemaan kuinka mullistamme pilvimatkasi - tapaamme sinut mielellämme!

Slush AJR Solutions