Ajankohtaista

01.02.2018

AJR:n tiimiin saatiin jälleen lisävahvistusta, kun Kim aloitti joulukuussa Senior Cloud Architectina. Sertifioituna Azure-osaajana hän vastaa pilvipalveluiden infraratkaisuiden suunnittelusta.

- Mielenkiintoisinta työssäni on pilvipalveluiden monipuolinen kenttä, jossa riittää aina lisää opeteltavaa. Lisäksi minua kiinnostaisi tutustua sovelluskehityspuoleen, kertoo Kim, joka on ollut IT-alalla jo nuoruuden tietokoneharrastuksesta lähtien.

Kim on hyvä esimerkki etätyöskentelyn mahdollisuuksista: 300 kilometrin matka lähimpään AJR:n toimistoon ei estä ammattitaidon hyödyntämistä, sillä moderneilla välineillä yhteydenpito työkavereihin ja asiakkaisiin sujuu ongelmitta.

Tervetuloa AJR:lle!

Kim at AJR Solutions
21.12.2017

Vuosi 2017 on ollut AJR Solutionsille huiman kasvun aikaa. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä tiimillemme, joka on kasvanut jo viiteentoista henkeen. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen! Sitä ennen haluamme kuitenkin sanoa kiitos tästä vuodesta ja toivottaa taianomaista joulunaikaa!

AJR Solutions Christmas wishes
06.12.2017

AJR Solutions onnittelee satavuotiasta Suomea ja toivottaa kaikille juhlavaa itsenäisyyspäivää!

itsenäisyyspäivä
22.11.2017

It's Slush time of the year - mekin olemme siellä! Meillä on oma ständi paikalla B.28 torstaina 30.11. 

Tule tervehtimään ja kuulemaan kuinka mullistamme pilvimatkasi - tapaamme sinut mielellämme!

Slush AJR Solutions
13.11.2017

Toivotamme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tervetulleeksi uuden toimistomme tupaantuliaisiin sekä pikkujouluihin torstaina 23.11. Ohjelma koostuu pilviteknologioista (mm. IoT, tekoäly sekä infra) inspiroivien puhujien ja yllättävän viihteen lisäksi. Sekä tietysti hyvää ruoasta ja juomasta mahtavan seuran lisäksi!

Tervetuloa!

AJR Solutions' party
09.11.2017

AJR:n remmiin liittyi marraskuun alussa Kalle, joka toimii IoT ja Cloud Specialistina.

Jo 15-vuotiaana Kalle pohti kuinka TV toimii, ja siitä lähti hänen harrastuneisuutensa elektroniikkaa kohtaan. Sama innostus on tuonut Kallen IoT-ratkaisujen pariin, joita hän on rakennellut niin omaan kotiinsa kuin työn puitteissakin.

Pitkän yli 15-vuotisen uran tein Nokialla matkapuhelinten ja vaativien nettipalveluiden kehityksen parissa. Siellä uusien ominaisuuksien innovointi, kehitys ja joustavat kehitysmenetelmät olivat vahvuuksiani.  

–  Minulla on oma sähkönmyyntiyhtiö Vihreä Älyenergia, jonka tarpeisiin olen ollut innovoimassa kodin älykkäitä energiaratkaisuja, mihin yhdistyvät myös esimerkiksi kosteussensorit. Koska AJR Solutions toimii juuri tällä alueella, pystyn antamaan intohimoni ja kokemukseni AJR:n käyttöön.   

–  Parasta työssä onkin kun pääsee loistavassa porukassa luomaan ihmisten tai teollisuuden elämää helpottavia älykkäitä ratkaisuja, joissa usein vieläpä yhdistyvät rauta ja softa, kiteyttää Kalle.

Tervetuloa pilviporukkaan!

Kalle at AJR Solutions
12.09.2017

Arttu-Jalmari aloitti AJR Solutionsilla harjoittelijana heti datanomiksi valmistuttuaan ja syyskuun alusta hänet palkattiin juniorkoodaajaksi. – Parasta työssä on kun pääsen ahmimaan tietoa ja kokemusta. Vastavalmistuneena saan jatkaa oppimista käytännön tasolla.

– Henkilökohtaisena tavoitteena minulla on pelin tekeminen, sillä koodin näpytyksen lisäksi tykkään harrastaa digitaalista piirtämistä ja lähdinkin alun perin pelialasta kiinnostuneena opiskelemaan koodaamista. Vaikka AJR Solutionsilla ei pelejä kehitetäkään, on juuri sovelluskehitys minulle se juttu, josta haluan oppia jatkuvasti lisää. Siksi verkkosovelluskehityksestä ja ajoittaisista asiakasprojekteista koostuva työ on innostavaa, Arttu valottaa.

 

Tervetuloa AJR Solutionsille!

Arttu-Jalmari at AJR Solutions
14.08.2017

Osallistu ilmaiseen webinaariin kuullaksesi, millaisia pilviratkaisuja on mahdollista toteuttaa älykodeissa sekä tuoreita ideoita IoT:n käyttöönottoon myös omalla toimialallasi. Toimitusjohtajamme Antti Ristolainen kertoo älykkään asumisen kehittämisestä IoT:n avulla asiakkaamme Lakean kanssa. Ilmoittaudu mukaan Microsoftin sivuilla: https://info.microsoft.com/WE-AAIOT-WBNR-FY18-08Aug-29-KohtialykkaampaaasumistanainIoTmuuttaakodin-345266_01Registration-ForminBody.html

Webinaari pidetään 29.8. klo 9. Tervetuloa!

Lakea-järkitalo
24.03.2017

Mitä uutta kuuluu IoT-kentälle? Tule tutustumaan niin uusiin kuin jo tuttuihinkin yrityksiin ja kuulemaan, minkälaisia mielenkiintoisia projekteja on käynnissä! 

Internet of Things (IoT) on tällä hetkellä näkyvin elektroniikan, tietokonetekniikan, tietoliikenteen ja ohjelmistotekniikan sovellusalue. Ala kiinnostaa sekä opiskelijoita että yrityksiä, ja tapahtuma onkin oiva keino saattaa tulevaisuuden osaajat yhteen alan ammattilaisten kanssa. Vinkiksi, että myös meillä rekrytoidaan! 

AJR Solutions osallistuu sekä seminaariin Jukka Silvennoisen puheenvuorolla aiheesta Serverless IoT Data Processing with AWS että messuille näytteilleasettajana. Tervetuloa!

IoT-seminaari ja -messut 29.-30.3.2017 TAMKin pääkampuksella

18.11.2016

#SLUSH16

30 MARRASKUUTA - 1 JOULUKUUTA

"Kaksipäiväinen kasvuyritystapahtuma Slush tuo yhteen kasvuyritykset, kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja median nyt jo yhdeksättä kertaa. Slush on vuosien saatossa kasvanut pienestä 300 ihmisten tapahtumasta massiiviseksi 15 000 hengen spektaakkeliksi, josta kuhistaan ympäri maailmaa."

Olemme mukana tapahtumassa Microsoftin osastolla. Nähdään siellä!

Lue lisää Slushin sivuilta.