Ajankohtaista

12.09.2017

Arttu-Jalmari aloitti AJR Solutionsilla harjoittelijana heti datanomiksi valmistuttuaan ja syyskuun alusta hänet palkattiin juniorkoodaajaksi. – Parasta työssä on kun pääsen ahmimaan tietoa ja kokemusta. Vastavalmistuneena saan jatkaa oppimista käytännön tasolla.

– Henkilökohtaisena tavoitteena minulla on pelin tekeminen, sillä koodin näpytyksen lisäksi tykkään harrastaa digitaalista piirtämistä ja lähdinkin alun perin pelialasta kiinnostuneena opiskelemaan koodaamista. Vaikka AJR Solutionsilla ei pelejä kehitetäkään, on juuri sovelluskehitys minulle se juttu, josta haluan oppia jatkuvasti lisää. Siksi verkkosovelluskehityksestä ja ajoittaisista asiakasprojekteista koostuva työ on innostavaa, Arttu valottaa.

 

Tervetuloa AJR Solutionsille!

Arttu-Jalmari at AJR Solutions
14.08.2017

Osallistu ilmaiseen webinaariin kuullaksesi, millaisia pilviratkaisuja on mahdollista toteuttaa älykodeissa sekä tuoreita ideoita IoT:n käyttöönottoon myös omalla toimialallasi. Toimitusjohtajamme Antti Ristolainen kertoo älykkään asumisen kehittämisestä IoT:n avulla asiakkaamme Lakean kanssa. Ilmoittaudu mukaan Microsoftin sivuilla: https://info.microsoft.com/WE-AAIOT-WBNR-FY18-08Aug-29-KohtialykkaampaaasumistanainIoTmuuttaakodin-345266_01Registration-ForminBody.html

Webinaari pidetään 29.8. klo 9. Tervetuloa!

Lakea-järkitalo
24.03.2017

Mitä uutta kuuluu IoT-kentälle? Tule tutustumaan niin uusiin kuin jo tuttuihinkin yrityksiin ja kuulemaan, minkälaisia mielenkiintoisia projekteja on käynnissä! 

Internet of Things (IoT) on tällä hetkellä näkyvin elektroniikan, tietokonetekniikan, tietoliikenteen ja ohjelmistotekniikan sovellusalue. Ala kiinnostaa sekä opiskelijoita että yrityksiä, ja tapahtuma onkin oiva keino saattaa tulevaisuuden osaajat yhteen alan ammattilaisten kanssa. Vinkiksi, että myös meillä rekrytoidaan! 

AJR Solutions osallistuu sekä seminaariin Jukka Silvennoisen puheenvuorolla aiheesta Serverless IoT Data Processing with AWS että messuille näytteilleasettajana. Tervetuloa!

IoT-seminaari ja -messut 29.-30.3.2017 TAMKin pääkampuksella

18.11.2016

#SLUSH16

30 MARRASKUUTA - 1 JOULUKUUTA

"Kaksipäiväinen kasvuyritystapahtuma Slush tuo yhteen kasvuyritykset, kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja median nyt jo yhdeksättä kertaa. Slush on vuosien saatossa kasvanut pienestä 300 ihmisten tapahtumasta massiiviseksi 15 000 hengen spektaakkeliksi, josta kuhistaan ympäri maailmaa."

Olemme mukana tapahtumassa Microsoftin osastolla. Nähdään siellä!

Lue lisää Slushin sivuilta.

01.11.2016

Haluasitko olla mukana tekemässä suomalaisen kasvuyrityksen historiaa?

Me kaipaamme jatkuvasti osaajia kasvavaan joukkoomme. 

Haemme työtä pelkäämättömiä, innokkaita ja kehittymishaluisia koodaajia kaiken kokoisiin projekteihin. Luvassa on todella mielenkiintoisia työtehtäviä uusia haasteita hakeville pilvipalveluosaajille tai jo kokeneemmallekin koodaajalle!

ODOTAMME SINULTA

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista ja aiempaa kokemusta node.js/angular.js:stä sekä express.js:stä. Androis/iOS-kokemus on tarpeen ja Qt/QML on iso plussa. Yhteydenpitoa on myös englanniksi, joten odotamme hyvää englannin kielen taitoa.


Toivomme hakijoilta työtehtävää tukevaa koulutustaustaa, mutta kokemus monipuolisista IT-työtehtävistä on työssä menestymisen kannalta tärkeämpää. Oma-aloitteisella työtavalla sekä hyvillä tiimityöskentelytaidoilla sekä positiivisella ja huumorintajuisella asenteella sopeudut hyvin AJR Solutionsin tiimiin.

 

Laita meille avoin hakemus jossa kerrot:

  • kuka olet
  • miksi haet meille ja olisit hyvä lisä tiimiimme
  • listaa osaamisesi ja
  • liitä virallinen CV mukaan.

Ota yhteyttä:

rekry@ajrsolutions.fi